Kayıp Şehir Dizisi 14.Bölüm Fragmanı

Kayıp Şehir Dizisi 14.Bölüm Fragmanı
Gökçe Bahadır'ın
en iyi oyunculuğu yaptığı ve reytinleri bir hayli etkileyen Kayıp Şehir dizisi, 14.bölümde de tüm heyecanıyla devam etmektedir.
İşte gelecek 14.Bölümden Fragman:

Kayıp Şehir 13.Bölüm Yorumları

Kayıp Şehir dizisinin bu Perşembe itibariyle 13.bölümün sonunu gördük. Sizce dizimizin gidişatı nasıl?
İlerki bölümlerde neler olacak ? Yorumlarınızı bekliyoruz....

Kayıp Şehir 13 Aralık Reyting Bilgileri

SIRAPROGRAM ADIKANALBASLANGIÇSÜREAMR%SHR
1KURTLAR VADİSİ PUSUATV21:00:2101:34:3015,3235,21
2KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR)ATV19:59:4400:48:117,3217,28
3KAYIP ŞEHİRKANAL D20:00:0901:38:377,0616,2
4ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARAR ANIATV17:29:3201:12:236,618,51
5UMUTSUZ EV KADINLARIKANAL D22:04:2501:30:156,1515,79
6ANA HABER BÜLTENİATV19:26:2400:19:536,0114,86
7BENİ AFFETSTAR TV17:18:0500:48:105,9617,34
8NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABERFOX18:51:3300:24:375,7114,91
9UNUTMA BENİFOX15:19:2200:47:045,6922,91
10ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - FINALATV18:49:0500:03:225,5514,64

Kayıp Şehir Dizisi 13.Bölüm Fragmanı


Kayıp Şehir Dizisi 13.Bölüm Fragmanı
Kayıp Şehir dizisinin artık izleyenleri belirlendi ve takipçileri oldukça arttı.
Günden güne derinleşen konuları takipçilerini oldukça heyecanlandırmış durumdadır.
Yakın zamanda olacak şeyler içinde gelecek sahnelerde neler yayınlanacak. Hep birlikte
göreceğiz.
Kayıp Şehir 13.Bölüm Fragmanı:

Kayıp Şehir'i KAYIP ETME !!!

Aslında başlıkda yazdığı gibi günü filan değişmedi sadece kanal d eline bombanın pimini aldı ve bünyesindeki kaliteli bir diziyi gitti başka bir diziye yem etti.O dizi nedir derseniz o dizi Kurtlar Vadisi. Aslında şaşmamak lazım dört sene boyunca pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan Arka Sokaklar'ın bile günü değişiyorsa Kayıp Şehir'den bahsetmeye bile gerek yok.Herneyse şuan Kanal D ne yapıyor anlamak zor ama kapitalizmin dibine vurulmuş bir durumda emek gözetmeksizin belirli yapımları siliyor.Ne diyelim Canın Sağolsun Kanal D.

Kayıp Şehir 10.Bölümde Çalan Şarkı

Kayıp Şehir dizisinin 10.Bölümünde çalan şarkı eminim herkesi etkilemiştir. 
Birbirinden güzel oyuncuların bulunduğu Kayıp Şehir filmi günden güne
izleyici kitlesini artırıyor.
10.Bölümde çalan şarkı ise sitemizden bulabilirsiniz.
10.Bölümde Çalan Şarkı:

Kayıp Şehir 10.Bölüm Full izle

Reytingleri zorlayan Kayıp Şehir dizisi oldukça iyi izleyicilerine sahip. 10.Bölümde herkesin merak ettiği olayların olduğu şüphesizdir. Sizlerin beklediği bölüm sitemizden izlenmektedir. Tabii sizlerin yapması gereken şey ise emeğe saygı duyup yorumlarınızı esirgememektedir. İyi Seyirler dierliz.
Kayıp Şehir 10.Bölüm İzle:

Aysel'in ( Gökçe Bahadır) Söylediği Kahpe Kader Şarkısı dinle

Sezen Aksu hayranı olan Aysel, keyfi yerine gelince de “Kahpe Kader” şarkısını söylemeye başlıyor. Aysel karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, bu sahnede “Kahpe Kader” şarkısını kendi seslendirdi.

Gökçe Bahadır’ı, kendi sesiyle şarkı söylerken ilk kez izleyeceğiniz bu sahneler, dizinin yarın akşam saat 22.30.’da yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek.


Ben sana ne ettim,yollarımı çıkmaza bağladın,
Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım,
Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz anladım,
Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya,
Kader kahpe kader,
Ağlarını ördünmü,
Yardan yok hiç haber,
Yar kaldın mı öldün mü,

Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri 9 kasım


 
Kayıp Şehir 8. bölümüyle 9 kasım günü ekranlara gelecektir.Reytinglerde zirve yarışını sürdüren Kayıp Şehir dizimiz 8. bölüm reytingleriyle bizlere nasıl bir sonuç verecek merak etmekteyiz.Ayrıca dizimizin yayın saati dolayısıyla reytingleri bu seviyede olması çok normaldir.

Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri sayfamıza eklenecektir.Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri hakkında yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir Hüzün fon müziği (Nette İlk)

Aslında sitemize giren çoğu kişinin bu müziğinden haberdar olduktan sonra sizlere bu müziği ulaştırmak istedik.Kayıp Şehir dizisini izlerken benimde sık sık şahit olduğum bir hüzünlü fon müziğini sizler için sitemize sonunda ekledik.Dinlediğiniz zaman içinizde bişeyleri alevlendiren bu müziğin adı Hüzün değildir ama hüzünü andırdığı için öyle demek içimizden geldi.

Kayıp Şehir 5. bölüm fragmanı 12 Ekim // Yorumlarınız

Merhaba sevgili Kayıp Şehir sevenleri bir bölümü daha geride bıraktıktan sonra 5. bölüm Yorum ve fragman başlığı ile sizlerleyiz.4. bölüm yine çok heycan verici bir şekilde izleyenleriyle buluştu.Bu hafta genel haberlere baktığımızda dizimizin Sadığı hakkında haberler yer aldı ve açıklamalarını okuduk.

Dizide İrfan veya Kadir karakterini oynamayı istediğini belirten genç oyuncu, biraz da yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun tavsiyeleriyle Sadık rolünü kabul etmiş. Taner Ölmez, karakterinin büyük sürprizlere gebe olduğunu ve ailenin Sadık'tan büyük bir tokat yiyeceğini söylüyor.

Kayıp Şehir 5. bölüm fragmanı 12 Ekim // Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 4. bölüm 5 ekim (full izle)

Dizimiz 4. bölümüyle ekranlara geldi ve bizde paylaşımlarımıza devam ediyoruz.4. bölümü izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyenler için youtube'den izlemeniz için embed kodu eklenecektir.4. bölümde Aysel-irfan yakınlaşması git gide artıyor.

Kayıp Şehir 4. bölüm sitemize youtube kaynaklı eklenecektir.Bizi takip etmeye devam ediniz.

Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri 5 ekim

Cuma ekranının duygu yüklü yapımlarından “Kayıp Şehir Dizimiz”, 4. bölümüyle ekranlarda karşımızda oldu.3. bölümde reytingleriyle zirveye ortak olan dizimiz bakalım 4. bölümüyle nasıl bir reyting aldı. Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri sayfamıza eklenecektir dilerseniz Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri hakkında yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 4.Bölüm Fragmanı 5 Ekim // yorumlarınız

Merhaba Kayıp Şehir sevenleri..
Dizimiz son sürat reytingleri iyi bir şekilde devam ediyor.Sizlere bu yazımızda dizimizin gidişatından,reytinglerden ve dizimizi büyük oyunculuk gösteren Gökçe Bahadır hakkında kısa kısa bilgiler vererek aydınlatacağız.
3. bölümü ile ekranlara gelen dizimiz yine reytinglerde zirvenin ortağı olarak izleyenleri memnun etti.Ayrıca sık sık taktir alan güzel oyuncumuza gelen övgüler arasında HT magazin servisinden  Memet Güler:
- "Bilirsiniz, Türkan Şoray gözleriyle oynar derler. Aysel, o dokunsan ağlayacak, kızdırsan yerinden fırlayacak bakışıyla, bataklıktaki bir pırlanta edasıyla gerçekten de takdiri hak ediyor. Biz de ettik" 
diye sözlerine devam etti ve dizimizin yani Kayıp Şehir'in ne denli başarılı olduğunu herkese gösterdi.

Kayıp Şehir 2. bölümde Çalan Şarkı ( Fon dizi müziği )

Dizimizin müzikleri de gayet ilgi çekmekte son olarak 2.bölüm fragmanında çalan fon müzik dizimizin ne denli kaliteli olduğu gösteriyor.Jenerikte çalan müzik kimin sesine ait şuan elimizde bir bilgi yok ama gerçekten dizimizi tam anlamıyla anlatıyor.Ayrıca 2. bölüm 1. ve 2. fragmanlarında çalınan fonlar sitemizde yer alacaktır.


Sitemizde görmek istediğiniz paylaşımları yorum yaparak bizlere bildirmeniz yeterlidir.Fon müzik sitemize eklenmiştir.Paylaşımlarımızı yazımızın devamını okuyarak ulaşabilirsiniz.




Kayıp Şehir Dizisi Canlı Yayın Kanal D

İyi günler Sevgili Kayıp Şehir dizisi hayranları.Sitemizde oyuncu profilleri,biyografiler ve diziden bir takım haberler ile sizleri bilgi sahibi yapmaya çalışıyoruz.Bir çok kişi dizimizi web üzerinden takip etmek isteyecektir.Bunun içinde yapmanız gereken ya canlı tv sitelerine girip Kayıp Şehir'i izlemek yada Kanal D'nin resmi sitesinden canlı yayını izleme yolundan geçiyor.

Kayıp Şehir dizisini canlı Kanal D den takip etmek için dizi anında sitemize uğrayarak Kanal D yayın ekranına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 2. bölüm 21 eylül reytingleri

Dizimiz ilk bölümüyle ekranlara sağ salim geldi ve bir çok kişinin beğenisini kazandı.İlk bölüm reytingleri genelde bir dizinin gidişatı için önemli bir etkendir.

O yüzden Kayıp Şehir dizimizin ilk bölüm reytingleride gayet iyi durumdaydı.2. bölümde ilk 3 arasında kesin yer alacağı belli olan dizimizin her zaman zirveye oynamasını canı gönülden istiyoruz.

Kayıp Şehir 2. bölüm 21 eylül reytingleri sayfamıza eklenecektir.Kayıp şehir reytingleri hakkında yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir Dizi Müziği Sezen Aksunun söylediği Şarkı

Dizimizin müziklerini baz alırsak aslında Ülkemizin önde gelen sanatçılarının eserlerinden derlemeler vardı.Ama Sezen Aksu'nun İstanbul Yokmuş Bundan Başka adlı çalışması dizimize özel olarak hazırlanmış bir dizi müziğidir. 

İstanbul Yokmuş Bundan Başka
Ardımızda ne hayatlar bıraktık,
Kaybolmamak için kayıp şehirde.
Bu yaban şehir şefkatine sığındık,

 Sözlerden bir kısım böyle gidiyor.Dizi müziğimiz sizlerle:

Kayıp Şehir İrfan ( İlker Kaleli )


Dizimizin başrol oyuncularından birisi olan İrfan yani gerçek adıyla İlker Kaleli, İstanbul’da doğdu. Üniversiteden mezun olduktan dj yada beste yazarı olmak isteyen oyuncumuz bir anda kendini tv ekranlarında buldu. Oyunculuk eğitimi için Londra’ya taşındı ve 2011 yılında LAMDA’dan mezun oldu.

Kayıp Şehir dizisinde 23 yaşında bir genci canlandıran İrfanAilenin serüvenci, hayalci, şeytan çekici oğlu olarak sevenleriyle buluşuyor.

Kayıp Şehir Kadir ( Nik Xhelilaj )

Dizide 22 yaşında bir genci canlandıran Kadir gerçek ismiyle  Nik Xhelilaj Kayıp Şehirde annesinin can dostu olarak rol alıyor ve ailenin en sağduyulu kişisi.Aslen Arnavur olan Genç oyuncumuza başarılar diliyoruz.

Kayıp Şehir Aysel ( Gökçe Bahadır )

Merhaba sevgili site ziyaretçilerimiz sizlere bu bölümde oyuncularımızdan yer yer haberler vermek istiyoruz.Dizimizin Başrol oyuncusu Dizi ismiyle Aysel Gerçek ismi ile Gökçe Bahadır dizide canlandırdığı rolde her ne kadar hayatın sillesini yemiş olsada bunu bir avantaj olarak görüp hayata bir de o sillesini vuruyor.

Oyuncumuz hakkında biraz bilgi verecek olursak 9 kasım 1981 yılında doğup bir süre Ali sunal ile evli kalmıştır.

Kayıp Şehir facebook ve twitter'ın yıldızı oldu.

Aslında daha dediğimiz gibi de oldu.Bir yaşanmışlık ekrana sıcak,gerçekçi ve en önemlisi kaliteli oyuncularla sergilendiğinde halk onun hakkını her zaman verir.Nitekim ilk bölümüyle yayınlanan dizimiz taraflı tarafsız bir çok kişinin beğenisini kazandı ve sosyal medyada bir patlama yaşadı.

Bir çok kişinin sosyal medyada dikkat çektiği dizinin kalitesi ve gerçekçiliği ön planda tutması olmuş.Bu sevindirici haber için bir kez daha tüm oyuncularımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kayıp Şehir Twitter patlaması hakkında // Düşüncelerinizi Yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.. 

Kayıp Şehir Dizisi Kanal D canlı izle 21 Eylül

Kayıp şehir fan blog olarak sitemizde paylaşımlarımızı sizlere son sürat sunmaya çalışıyoruz. Dizi başladığı zaman bir çok kişi web ortamından dizimizi takip etmek isteyebilir bu arkadaşlar için sitemizde bundan sonra Kanal D nin resmi sitesinden izleyebilmeniz için bir bağlantı eklenecektir ve sizlerde bu bağlantı üzerinden Kayıp Şehir dizimizi izleyebilirsiniz.

Kayıp Şehir 2. bölüm fragmanı 21 eylül

Kayıp Şehir 1. bölümüyle ekranlara geldikten sonra tepkiler olumlu yönde oldu.İstanbul'un gizemli sokaklarında ki dramı bir karadeniz ailesi ile anlatacak dizinin reytingleri de ilk bölümüne göre gayet güzeldi.Ayrıca dizi müziklerinde Demir demirkan ve Sezen Aksu gibi isimlerin imzası var.

Kayıp Şehir dizisi 2. bölümüyle 21 eylül günü Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.Dilerseniz bu başlık altından 2. bölüm hakkında yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 2. bölüm  // Yorumlarınız & Tahminlerinizi Yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.. 

Kayıp Şehir dizimiz çok tutuldu.

Öncelikle ekrana bir çok dizi gelirken Kayıp Şehir bunlar arasında belkide en az gürültü çıkararak ekranlara geldi. Ama biz yazılarımızda söyledik kan kaybeden Adını feriha koydum varken böyle dizilerin iş yapması olağan bir durum.

Reytinglere baktığımızda listenin 4. sırasından giriş yapan Kayıp Şehir hayranlarını baya bir etkilemiş olsa gerek.

Kayıp Şehir 1. bölüm 14 eylül reytingleri

Cuma günü ekranlara gelecek olan dizimiz her ne kadar iddialı olsada o gün olan dizileri de yabana atmamak lazım.Bir yanda yeni başlayan Huzur Sokağı diğer yanda Show tv nin Ferihası.
Reytinglerde ilk 5'e girmesini sitemiz olarak bekliyoruz ama ilk haftadan zirveye oynaması gerçekten zor.

Kayıp şehir dizisi 1. bölüm reytingleri yayınlandığı anda sitemize eklenecektir.Dilerseniz yorum yaparak tahmin ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir Dizisi 1. bölüm 14 eylül

Dizimizin başlamasına 3 gün kala dizimizle alakalı paylaşımlarımızı bir bir arttırmaya devam ediyoruz.Başrol oyuncumuz Gökçe Bahadır'dan rolü ile ilgili biraz bahsetmek gerekirse dizide İstanbul’un karanlık tarafıyla yüzleştirecek.Gökçe Bahadır ise bıçkın ama seksi Aysel rolüyle izleyenlerin epey ilgisini çekecek gibi duruyor.. Kayıp Şehir Dizisi 1. bölüm 14 eylül saat 20:00 da kanal D ekranlarında olacak

.Kayıp Şehir ile ilgili her türlü paylaşımı sitemizden takip edebilirsiniz.

Kayıp Şehir dizisi 14 eylül Cuma başlıyor

Kayıp Şehir dizisi sonunda 14 Eylül Cuma günü Kanal D’de sevenleriyle buluşuyor. Gökçe Bahadır'ın başrolünde oynadığı Dizi, cuma akşamları saat 20.00’de ekrana gelecek.İzleyenlere bir drama olduğu kadar yaşanmışlıklardan haberdar edecek olan dizi nasıl bir potansiyel taşıyacak izleyip göreceğiz.. 

Kayıp Şehir dizisi 14 eylül Cuma başlıyor

Kayıp şehir Kanal D'yi sevindirir mi?

Diziler bir bir ekrana gelirken tv lerin de iddialı dizileri bir bir ekranlara geliyor. Dizilerde herzaman en sağlam dizileri ekrana getiren ve genelde çok az fire veren Kanal D'nin yeni dizisi izleyenlerin hoşuna gidecek mi izleyip göreceğiz.

Kayıp Şehir ne zaman başlayacak?

Kayıp şehir dizisi ne zaman,hangi gün hangi saatte başlayacak şuan elimizde bir bilgi olmamakla beraber dizimiz eylül ayında ekranlarda boy gösterecek

Kayıp Şehir Resimleri

Sitemizi açtıktan sonra paylaşımlarımızın hızını arttırmaya karar verdik.Diziler bir bir başlarken kanallar da fragmanları döndürmeye başladı.Kayıp şehir bunlar arasında her ne kadar diğerleri kadar iddiasını sürdürmesede inceden inceden İstanbul gibi diğer dizilere göz dağı vermeye kararlı. Çünkü bu dizide bir İstanbul yani kaybedilen,yitirilen hayatları konu olması en büyük etken olabilir.Sizler için Kayıp Şehir Dizisinden bir kaç resimi sitemize ekledik.
 

Kayıp Şehir Dizisi Gökçe Bahadır

Kayıp Şehir dizisinde Gökçe bahadır da istanbul'un ara sokaklarında yaşayan bir kadının dramını anlatacak.Bilindiği gibi Yaprak Dökümü dizisiyle ses getiren Gökçe Bahadır Kayıp Şehir dizisinde nasıl bir performans gösterecek izleyip göreceğiz.

Kayıp Şehir İstanbul mu?

Aslında 15 milyonluk bir nufüsun böyle bir dizi haline gelmesi bunlarda varmış dedirtmek için olabilir.O ara sokaklar,keşfedilmemiş hayatlar ve bilinmeyen yüzler.

Eğer bu diziyi izleyiciye bel altını baz almadan anlatabilirlerse,gerçeği gerçek ile anlatırlarsa eminim ki izleyicisi bırakmaz bu diziyi.

Kayıp Şehir dizi müziği Demir Demirkan

Dizimizin müziklerini baz alırsak aslında Ülkemizin önde gelen sanatçılarının eserlerinden derlemeler vardı.Ama Sezen Aksu'nun İstanbul Yokmuş Bundan Başka adlı çalışması dizimize özel olarak hazırlanmış bir dizi müziğidir. 

İstanbul Yokmuş Bundan Başka
Ardımızda ne hayatlar bıraktık,
Kaybolmamak için kayıp şehirde.
Bu yaban şehir şefkatine sığındık,

 Sözlerden bir kısım böyle gidiyor.Dizi müziğimiz sizlerle: 

Kayıp Şehir konusu & hikayesi

İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serecek.

Kayıp Şehir dizisi oyuncu kadrosu

Kayıp Şehir dizisinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin gibi sağlam oyuncular rol alacak.


Kayıp Şehir dizi müziği

Bu dizinin müzikleri çok tutacağa benziyor neden derseniz konusu bir dramı,ezilmişliği konu alacak.Dizinin müziklerini kim yapacak veya nasıl bir türde olacak belli değil ama Kanal D bu müzikleride süper bir şekilde ayarlayıp izleyicinin karşısına çıkaracaktır.

Kayıp Şehir Dizisi Sitemizi açtık.

Yakın zamanda kanalların yeni dizilerini bir bir piyasaya sürdüğü şu zamanlarda bizlerde işi sıkı tutup yeni dizilerle sizlere paylıaşımlarımızı bir bir sunuyoruz.Son olarak Kanal D de başlayacak olan Kayıp Şehir dizimizin fan sayfasını açmış bulunuyoruz.

Back to Home Back to Top Kayıp Şehir - Kayıp Şehir Dizisi Kanal D. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.