Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri 9 kasım


 
Kayıp Şehir 8. bölümüyle 9 kasım günü ekranlara gelecektir.Reytinglerde zirve yarışını sürdüren Kayıp Şehir dizimiz 8. bölüm reytingleriyle bizlere nasıl bir sonuç verecek merak etmekteyiz.Ayrıca dizimizin yayın saati dolayısıyla reytingleri bu seviyede olması çok normaldir.

Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri sayfamıza eklenecektir.Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri hakkında yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

3 yorum:

Unknown dedi ki...
26 Kasım 2012 14:14
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
26 Kasım 2012 14:22

vay arkadas yaa anlamıyorum ben hıc bısı. neyın peşinde bu kanal d önce yalan dunyayı pazartsıye aldım sımdıde kayıp sehrı on yıllık dızının karsısına getırdı. cok ıyı bır dusunce plan program sadece tebrık etmek gelıyor dılımden. cunku içimden cok cok sey gelıyoda olmas burda. mulayım takılcaz. ya arkadas ılk defa tv ızlemeye ekran karsısına 10 yıl once kurtlar vadısıyle gectım ve bolum atlamadan bugune geldım. 10 yıl sonra ılk dfea bı dızıye daha ızleyıcı olmustum kı kursagımda bıraktılar. ne denır bılmıyorumda benı bundan mahrum bırakanlara solıcekleımı evımın duvarları dınlıyo. kayıp sehırden mahrum bırakanlar utansın.

Unknown dedi ki...
26 Kasım 2012 14:24

cuma gununu boşaltılar bakalım daha onemlı neyle doldurcaklar

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Kayıp Şehir - Kayıp Şehir Dizisi Kanal D. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.