Kayıp Şehir'i KAYIP ETME !!!

Aslında başlıkda yazdığı gibi günü filan değişmedi sadece kanal d eline bombanın pimini aldı ve bünyesindeki kaliteli bir diziyi gitti başka bir diziye yem etti.O dizi nedir derseniz o dizi Kurtlar Vadisi. Aslında şaşmamak lazım dört sene boyunca pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan Arka Sokaklar'ın bile günü değişiyorsa Kayıp Şehir'den bahsetmeye bile gerek yok.Herneyse şuan Kanal D ne yapıyor anlamak zor ama kapitalizmin dibine vurulmuş bir durumda emek gözetmeksizin belirli yapımları siliyor.Ne diyelim Canın Sağolsun Kanal D.

Kayıp Şehir 10.Bölümde Çalan Şarkı

Kayıp Şehir dizisinin 10.Bölümünde çalan şarkı eminim herkesi etkilemiştir. 
Birbirinden güzel oyuncuların bulunduğu Kayıp Şehir filmi günden güne
izleyici kitlesini artırıyor.
10.Bölümde çalan şarkı ise sitemizden bulabilirsiniz.
10.Bölümde Çalan Şarkı:

Kayıp Şehir 10.Bölüm Full izle

Reytingleri zorlayan Kayıp Şehir dizisi oldukça iyi izleyicilerine sahip. 10.Bölümde herkesin merak ettiği olayların olduğu şüphesizdir. Sizlerin beklediği bölüm sitemizden izlenmektedir. Tabii sizlerin yapması gereken şey ise emeğe saygı duyup yorumlarınızı esirgememektedir. İyi Seyirler dierliz.
Kayıp Şehir 10.Bölüm İzle:

Aysel'in ( Gökçe Bahadır) Söylediği Kahpe Kader Şarkısı dinle

Sezen Aksu hayranı olan Aysel, keyfi yerine gelince de “Kahpe Kader” şarkısını söylemeye başlıyor. Aysel karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, bu sahnede “Kahpe Kader” şarkısını kendi seslendirdi.

Gökçe Bahadır’ı, kendi sesiyle şarkı söylerken ilk kez izleyeceğiniz bu sahneler, dizinin yarın akşam saat 22.30.’da yayınlanacak yeni bölümünde ekrana gelecek.


Ben sana ne ettim,yollarımı çıkmaza bağladın,
Üç gün mutlu olduysam üç ömürlük ağladım,
Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz anladım,
Tokadını yiye yiye gerçeğe aydım ya,
Kader kahpe kader,
Ağlarını ördünmü,
Yardan yok hiç haber,
Yar kaldın mı öldün mü,

Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri 9 kasım


 
Kayıp Şehir 8. bölümüyle 9 kasım günü ekranlara gelecektir.Reytinglerde zirve yarışını sürdüren Kayıp Şehir dizimiz 8. bölüm reytingleriyle bizlere nasıl bir sonuç verecek merak etmekteyiz.Ayrıca dizimizin yayın saati dolayısıyla reytingleri bu seviyede olması çok normaldir.

Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri sayfamıza eklenecektir.Kayıp Şehir 8. bölüm reytingleri hakkında yorum yaparak düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Back to Home Back to Top Kayıp Şehir - Kayıp Şehir Dizisi Kanal D. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.