Kayıp Şehir Hüzün fon müziği (Nette İlk)

Aslında sitemize giren çoğu kişinin bu müziğinden haberdar olduktan sonra sizlere bu müziği ulaştırmak istedik.Kayıp Şehir dizisini izlerken benimde sık sık şahit olduğum bir hüzünlü fon müziğini sizler için sitemize sonunda ekledik.Dinlediğiniz zaman içinizde bişeyleri alevlendiren bu müziğin adı Hüzün değildir ama hüzünü andırdığı için öyle demek içimizden geldi.

Kayıp Şehir 5. bölüm fragmanı 12 Ekim // Yorumlarınız

Merhaba sevgili Kayıp Şehir sevenleri bir bölümü daha geride bıraktıktan sonra 5. bölüm Yorum ve fragman başlığı ile sizlerleyiz.4. bölüm yine çok heycan verici bir şekilde izleyenleriyle buluştu.Bu hafta genel haberlere baktığımızda dizimizin Sadığı hakkında haberler yer aldı ve açıklamalarını okuduk.

Dizide İrfan veya Kadir karakterini oynamayı istediğini belirten genç oyuncu, biraz da yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun tavsiyeleriyle Sadık rolünü kabul etmiş. Taner Ölmez, karakterinin büyük sürprizlere gebe olduğunu ve ailenin Sadık'tan büyük bir tokat yiyeceğini söylüyor.

Kayıp Şehir 5. bölüm fragmanı 12 Ekim // Yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 4. bölüm 5 ekim (full izle)

Dizimiz 4. bölümüyle ekranlara geldi ve bizde paylaşımlarımıza devam ediyoruz.4. bölümü izleyemeyen ve tekrar izlemek isteyenler için youtube'den izlemeniz için embed kodu eklenecektir.4. bölümde Aysel-irfan yakınlaşması git gide artıyor.

Kayıp Şehir 4. bölüm sitemize youtube kaynaklı eklenecektir.Bizi takip etmeye devam ediniz.

Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri 5 ekim

Cuma ekranının duygu yüklü yapımlarından “Kayıp Şehir Dizimiz”, 4. bölümüyle ekranlarda karşımızda oldu.3. bölümde reytingleriyle zirveye ortak olan dizimiz bakalım 4. bölümüyle nasıl bir reyting aldı. Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri sayfamıza eklenecektir dilerseniz Kayıp Şehir 4.Bölüm reytingleri hakkında yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kayıp Şehir 4.Bölüm Fragmanı 5 Ekim // yorumlarınız

Merhaba Kayıp Şehir sevenleri..
Dizimiz son sürat reytingleri iyi bir şekilde devam ediyor.Sizlere bu yazımızda dizimizin gidişatından,reytinglerden ve dizimizi büyük oyunculuk gösteren Gökçe Bahadır hakkında kısa kısa bilgiler vererek aydınlatacağız.
3. bölümü ile ekranlara gelen dizimiz yine reytinglerde zirvenin ortağı olarak izleyenleri memnun etti.Ayrıca sık sık taktir alan güzel oyuncumuza gelen övgüler arasında HT magazin servisinden  Memet Güler:
- "Bilirsiniz, Türkan Şoray gözleriyle oynar derler. Aysel, o dokunsan ağlayacak, kızdırsan yerinden fırlayacak bakışıyla, bataklıktaki bir pırlanta edasıyla gerçekten de takdiri hak ediyor. Biz de ettik" 
diye sözlerine devam etti ve dizimizin yani Kayıp Şehir'in ne denli başarılı olduğunu herkese gösterdi.

Back to Home Back to Top Kayıp Şehir - Kayıp Şehir Dizisi Kanal D. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.