Kayıp Şehir Resimleri

Sitemizi açtıktan sonra paylaşımlarımızın hızını arttırmaya karar verdik.Diziler bir bir başlarken kanallar da fragmanları döndürmeye başladı.Kayıp şehir bunlar arasında her ne kadar diğerleri kadar iddiasını sürdürmesede inceden inceden İstanbul gibi diğer dizilere göz dağı vermeye kararlı. Çünkü bu dizide bir İstanbul yani kaybedilen,yitirilen hayatları konu olması en büyük etken olabilir.Sizler için Kayıp Şehir Dizisinden bir kaç resimi sitemize ekledik.
 

Kayıp Şehir Dizisi Gökçe Bahadır

Kayıp Şehir dizisinde Gökçe bahadır da istanbul'un ara sokaklarında yaşayan bir kadının dramını anlatacak.Bilindiği gibi Yaprak Dökümü dizisiyle ses getiren Gökçe Bahadır Kayıp Şehir dizisinde nasıl bir performans gösterecek izleyip göreceğiz.

Kayıp Şehir İstanbul mu?

Aslında 15 milyonluk bir nufüsun böyle bir dizi haline gelmesi bunlarda varmış dedirtmek için olabilir.O ara sokaklar,keşfedilmemiş hayatlar ve bilinmeyen yüzler.

Eğer bu diziyi izleyiciye bel altını baz almadan anlatabilirlerse,gerçeği gerçek ile anlatırlarsa eminim ki izleyicisi bırakmaz bu diziyi.

Kayıp Şehir dizi müziği Demir Demirkan

Dizimizin müziklerini baz alırsak aslında Ülkemizin önde gelen sanatçılarının eserlerinden derlemeler vardı.Ama Sezen Aksu'nun İstanbul Yokmuş Bundan Başka adlı çalışması dizimize özel olarak hazırlanmış bir dizi müziğidir. 

İstanbul Yokmuş Bundan Başka
Ardımızda ne hayatlar bıraktık,
Kaybolmamak için kayıp şehirde.
Bu yaban şehir şefkatine sığındık,

 Sözlerden bir kısım böyle gidiyor.Dizi müziğimiz sizlerle: 

Kayıp Şehir konusu & hikayesi

İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan, yoksulluğun sebep olduğu insanlık trajedilerini, kadınların, çingenelerin, travestilerin, hatta siyahların maruz kaldığı ayrımcılığı, işçi ile emekçi sorunlarını, sokak çocuklarının şiddet dolu dünyasını farklı bir dille gözler önüne serecek.

Kayıp Şehir dizisi oyuncu kadrosu

Kayıp Şehir dizisinin kadrosunda Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin gibi sağlam oyuncular rol alacak.


Kayıp Şehir dizi müziği

Bu dizinin müzikleri çok tutacağa benziyor neden derseniz konusu bir dramı,ezilmişliği konu alacak.Dizinin müziklerini kim yapacak veya nasıl bir türde olacak belli değil ama Kanal D bu müzikleride süper bir şekilde ayarlayıp izleyicinin karşısına çıkaracaktır.

Kayıp Şehir Dizisi Sitemizi açtık.

Yakın zamanda kanalların yeni dizilerini bir bir piyasaya sürdüğü şu zamanlarda bizlerde işi sıkı tutup yeni dizilerle sizlere paylıaşımlarımızı bir bir sunuyoruz.Son olarak Kanal D de başlayacak olan Kayıp Şehir dizimizin fan sayfasını açmış bulunuyoruz.

Back to Home Back to Top Kayıp Şehir - Kayıp Şehir Dizisi Kanal D. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.